Thursday, June 04, 2009

Hari terakhir mendaftar untuk Snoker keADILan Rembau

Hari ini, hari terakhir untuk mereka yang berminat bersama merebut kejuaraan Snooker keADILan Rembau sempena Keputeraan DYMM SPB Yang Di Pertuan Agong. Alhamdunillah walaupun kami punya masalah dari segi promosi di mana poster dan banner yang di gantung hilang 'dimakan puak jahat' tetapi segi penyertaan alhamdunillah agak memberansangkan cuma tinggal 11 tempat kosong sahaja lagi.

Kepada yang sudi menjadi penyumbang hadiah dan seumpamanya boleh berbuat demikian dengan menghubungi 0123696474 Azizi. Sumbangan anda semua amat dihargai.

Kejohanan Snooker keADILan Rembau sempena Keputeraan DYMM SPB Yg Di Pertuan AgongkeADILan Rembau akan menganjurkan satu Kejohanan Snooker seperti di bawah

Kejohanan Snooker keADILan Rembau
sempena Keputeraan DYMM Seri Paduka Baginda Yg Di Pertuan Agong
6 - 7 Jun 2009
di Dataran Senawang, Negeri Sembilan

Kejohanan ini untuk memupuk semangat 'kecintaan' dan 'kesetiaan' anak muda kepada institusi raja di Malaysia selain dari menjadikan snooker sebagai aktiviti riadah yang sihat kepada anak muda Malaysia.

JOM SERTAI KEJOHANAN INI !!!

64 Pemain yang mendaftar awal adalah layak untuk menyertai kejohanan ini. Pertandingan adalah secara KALAH – MATI ( Free Table Charge ) yang akan diadakan selama 2 hari berturut-turut.( 6 – 7 Jun 2009 ). Format pertandingan adalah BEST 64-3 Frame, BEST 32-3 Frame, BEST 16-3 Frame, SEMI/QUARTER-3 Frame dan FINAL-5 Frame.

SYARAT – SYARAT PERTANDINGAN :

  • Bayaran Pendaftaran sebanyak RM 40.00 ( Tidak akan dikembalikan )

  • Pemain mestiah berpakaian kemas dan berkasut.

  • Penyertaan akan dibatalkan jika peserta pertandingan tidak hadir dalam masa 15 minit di hari pertandingan.

  • Penyertaan adalah terbuka kepada semua pemain kecuali Pemain Negara @ Pemain Negeri @ Professional.

  • Pengadil layak untuk membatalkan penyertaan sekiranya peserta pertandingan tidak mengikut syarat-syarat yang ditetapkan.

  • Tarikh tutup pertandingan adalah pada : 4hb JUN 2009

  • Keputusan pengadil adalah muktamad. Sebarang aduan & bantahan tidak akan dilayan.

HADIAH :

Hadiah Pertama : RM 1001 & Piala.

Hadiah Kedua : RM 701 & Hadiah Iringan.

Hadiah Ketiga : RM 501 & Hadiah Iringan.

Hadiah Keempat – Kelapan : Hadiah Istimewa

BERMINAT ??? :

Sila mendaftar di Kaunter Pertandingan SQ SNOOKER, Dataran Senawang dengan Pegawai Pendaftaran, En Amat (0173116124). Sebarang pertanyaan - Azizi (0123696474 ) @ Sani (0129781707)

No comments:

Post a Comment