Thursday, April 23, 2009

gambar dari kamera Sani

semalam Sani (Timb. AMK Rembau) hantar email beberapa pic dari kameranya. Maka cheGuBard perturunkan disini untuk kongsi bersama.
Gambar bersama selepas Ceramah Umum di Pontian Johor, 11 April yang lalu. Sebelah kanan cheGuBard ialah Pengerusi AIC di situ. Kelihatan Altantuya juga muncul di Pontian.


Gambar diambil semasa perjalanan pulang dari Bukit Selambau malam pengumuman keputusan. Sampai di terowong sebelum Ipoh jalan 'jem' teruk. Namun keadaan agak meriah dengan masing masing membunyikan hon banayk kereta yang masih dihiasi bendera dan perbagai pelekat PR. Buhril sempat mengedarkan kira kira 100 lebih topeng kepada pemandu-pemandu yang terperangkap dalam kesesakan. Pemandu lori dan bas pun ambil dengan menjeritkan sokongan.

Gambar ceramah malam akhir di depan Markas AMK Kedah dekat Yayasan Aman.
posing dengan wajah 'kacak', Azizi (setiausaha Bahagain Rembau), Muru (Naib Ketua AMK Rembau) dan Buhril yang menutup muka

Kenderaan 'rasmi Rembau' atau stor JKR (gelaran yang diberikan oleh Sani) sedang di make up...sehari sebelum hari pengundian di depan Yayasan Aman yang akhirnya menyebabkan cat kerena punah....hahahaha

No comments:

Post a Comment