Thursday, January 08, 2009

10 sebab kenapa Wan Farid tak patut di undi - malaysiakini



mendapat email dari teman yang menghantar link dari sebuah blog mengenai 10 dalil kenapa Wan Farid jangan di undi.... bacalah..kalau tak nak buat renungan sila buat hiburan...

sila klik sini

5 comments:

  1. Anonymous5:33 PM

    kau dengar kan lah propaganda pas dan pkr ni. kau lupa ker anwar ibrahim (semoga ALLAH SWT melaknatinya)dan kuncu-kuncu pakatan rakyat termasuklah pas pis pus ni telah tipu satu dunia yang dia orang akan ambil alih kerajaan pada 16 september 2008. kau masih nak percaya lagi dengan golongan melayu yang perangai macam yahudi ni. bodoh lah kau kalau percaya..

    ReplyDelete
  2. Anonymous4:08 PM

    Kau lagilah bodoh anonymous sebab percaya kepada Najib laknatullah dan kuncu-kuncu Bn termasuklah diri kau yang bodoh melaun otak letak kat lutut perangai macam kutu menghisap darah rakyat dan merompak hak rakyat kau dan najib memang satu neraka jahanam!!!

    ReplyDelete
  3. Kepada si penakut yang tak bernama.

    Perangai berkaroeke memang perangai pemimpin UMNO ! Suka berhibur dan dihiburkan ! Tak pedulikan rakyat susah atau senang! Janji hati mereka senang, perut mereka kenyang, emas mereka bergantang ! Cittt !!!

    ReplyDelete
  4. Anonymous9:41 PM

    tarikk jangan tak tarikk~ ewahh!

    ReplyDelete
  5. BRo,

    Amatlah bodoohhhhh sekali ko letakkan link kepada blog yg anti-Hamas dengan menggelarkan Hamas tu adalah pengganas!!!

    Bodohnya ko!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete