Tuesday, November 20, 2007

Ceriakan telefon bimbit anda dengan ringtone Linggam "korek korek"

Tidak dapat dipastikan siapa yang gila Linggam atau adik dia (baca: Malaysiakini). Tetapi sudah pasti Linggam pasti bangga gila bila mendapat tahu dia akan jadi 'icon' popular menghiasi ringtone telefon bimbit setanding apek....

Kerja tak senonoh melahirkan ringtone ini adalah hasil ‘rotikacangmerah‘ sementara menunggu suaminya si Zunar. Tahniah atas idea paling mengarut tahun ini !!!! che'GuBard tengah gelak sorang sorang dalam kesejukan di Seoul ini sambil melihat salji turun di luar tingkap perpustakaan.

Apa pun semua dijemput menikmatinya....

1. URL page
http://www.soundupload.com/audio/94tkbq6d4ej4a3q

2. direct-download Lingamphone Ringtone:
http://www.soundupload.com/download/94tkbq6d4ej4a3q

che'GuBard tak boleh bayang kalau dalam LRT pagi waktu nak pergi kerja tiba tiba dua tiga telefon bimbit berbunyi... hello ..korek..korek..korek.....

4 comments:

  1. hahahahahaa....

    teringat pula masa Walk For Justice di Putrajaya ari tu, apabila peguam Amer Hamzah melaungkan 'Ya, ya, ya!"

    "korek, korek korek, korek korek korek!" jawab semua yang hadir, berkali-kali.

    idea buat ringtone nih memang bagus dan kreatif... LoL!

    ReplyDelete
  2. ...harapannya kerja tak senonoh dan paling mengarut ini akan tersebar macam wabak penyakit, ibarat wabak penyakit yang si "Korek" dan konco2nya dah bawa ke dalam sistem kita...correct??? ;-D

    ReplyDelete
  3. azizi keadilan ns11:51 AM

    anak muda negeri sembilan akan lancar bunyi ringtone korek x 3 ni..hahahah..steady sheikh

    ReplyDelete
  4. adik bebudak u11:57 AM

    abang bard....
    ada tak ringtone bunyi "polis kata jangan..." yang dollah bedawi dok sebut tu???
    kalau ade adik nak boleh???? biar bebudak u tahu betapa sengalnya PM kita...hihihi

    ReplyDelete