Monday, August 11, 2008

Pilihanraya kecil Permatang Pauh.

Sumbangan saudara / saudari amat diperlukan.

  1. sumbangan tenaga (culaan, gerak gempur dll)
  2. sumbangan kenderaan (motorsikal, lori dll)
  3. sumbangan barangan (lcd projector, tv, Kayu bendera, mesin photostat dll)
  4. sumbangan khemah, kerusi, meja dll
  5. sumbangan barangan makanan (beras, gula, kopi dll)
  6. sumbangan kewangan (wang tunai, membayar bil cetakan dll)
sumbangan boleh dibuat di pejabat Perhubungan keADILan Negeri masing-masing, atau bilik gerakan utama PRK Permatang Pauh di Yayasan Aman.

sebarang pertanyaan sila hubungi cheGuBard di 0176688404 atau email di cheguBard@gmail.com

7 comments:

  1. Anonymous12:27 PM

    1. sekarang orang Melayu tidak lagi lihat mana-mana parti sebagai pembela dan pejuang nasib orang Melayu.

    2. sekarang orang Melayu tidak lagi lihat mana-mana parti sebagai pejuang agama islam.

    3. Tiada parti sebagai pembela dan pejuang nasib orang Melayu. Tiada lagi sebagai pejuang agama islam.

    4. Cuma bijak berbalah sesama sendiri di tanah air sendiri. Bijak menyalahkan melayu sesama sendiri.

    5. Melayu sekarang resah-gelisah dan tak tau arah akan haluan yang nak dituju.

    6. Hak orang melayu semakin terhakis. Diberikan kepada orang lain, bila didesak.

    7. Melayu semakin terdesak. Semakin hampir bumi dipijak, milik orang.

    8. Agama islam semakin tercabar secara terbuka. Tanpa rasa takut, tanpa rasa simpati.

    9. Jangan salahkan orang lain. Suara melayu semakin lesu kedengaran.

    Bangi.

    ReplyDelete
  2. Adun Bola1:14 PM

    Mintak tolong promosi!

    Konvoi ke Permatang Pauh anjuran Pergi Sendiri sdn. bhd." Berminat sila hubungi 012-6219427/013-3938854
    Berkumpul di Std. Paroi dan bergerak pada pkl 11.00 mlm hari Jumaat ini (15.8.08).

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:35 AM

    pERJUANGAN ADALAH PELAKSANAAN KATA-KATA YANG MEMBINASAKAN AGAMA & BANGSA ANDA SENDIRI...

    Lagu Warisan
    Anak kecil main api
    Terbakar hatinya yang sepi
    Airmata darah bercampur keringat
    Bumi dipijak milik orang

    Nenek moyang kaya raya
    Tergadai seluruh harta benda
    Akibat sengketa sesama kita
    Cita lenyap di arus zaman

    Indahnya bumi kita ini
    Warisan berkurun lamanya
    Hasil mengalir ke tangan yang lain
    Pribumi merintih sendiri

    Masa depan sungguh kelam
    Kan lenyap peristiwa semalam
    Tertutup hati terkunci mati
    Maruah peribadi dah hilang

    Kini kita cuma tinggal kuasa
    Yang akan menentukan bangsa
    Bersatulah hati bersama berbakti
    Pulih kembali harga diri

    Kita sudah tiada masa
    Majulah dengan gagah perkasa
    Janganlah terlalai teruskan usaha
    Melayu kan gagah di Nusantara

    PESANLAH PADA TUANMU SI ANUAR IBRAHIM...ANDAI DIA MENANG...JGN.JUAL BANGSA DAN AGAMA DIA PADA DAP...PERJUANGAN YANG BERIDIOLOGI KOMUNIS...

    ReplyDelete
  4. DSAI bila saya dapat berjumpa DSAI ye.
    DSAI mesti dah biasa hidup sebok sejak di universiti lagi kan.
    Smoga cemerlang di Permatang Pauh.

    blog saya yang tak seberapa:

    http://zamankini.blogspot.com/
    http://zamankini.blogspot.com/
    http://zamankini.blogspot.com/
    http://zamankini.blogspot.com/
    http://zamankini.blogspot.com/
    http://zamankini.blogspot.com/
    http://zamankini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. tingkatkan hit blog ini. semoga menjadi wadah yang baik untuk semua.
    http://zamankini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:23 PM

    dah menang pon kena derma lagi ka.awat kedekut sangat parti ni.....

    ReplyDelete
  7. Anonymous11:54 PM

    hang takmo derma dok diam dah aa.. cilaka hang nih.. dasar UMNO asik nak duit jaa.. minyak negara len dah turun.. kita dok tang tu ja.. time nak naik tak mesyuarat.. time nak turun nak mesyuarat.. apa ke bodo UMNO/BN ni.. menyusahkan idop rakyat.. besor celaka la korang ni UMNO>> brengset!

    ReplyDelete