Friday, August 22, 2008

Kain rentang melampau................




10 comments:

  1. gambar tak jelas chegu

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:20 PM

    Rupaya si Saiful jambu liwat tu anak kepada Mumtaz Jaffar
    > bekas Top Sprinter Malaysia era 80-an dulu…
    >
    > Nak dijadikan cerita…Mumtaz si ibu kepada Sepol ni kawan
    > baik kepada Datin Rosmah tu….
    >
    > Anyway, yang benar pasti akan muncul….yang karut marut
    > dan menyesatkan
    > ni akan hancur…just wait n see la….
    >
    > Adios…
    > Pencinta kebenaran…amin
    >
    >
    >
    > Tn2 & Puan2 Yg mulia,
    >
    > Perlu di ingatkan, apa yg berlaku semuanya ketentuan Allah
    > SWT .
    > Allah yg memberi menafaat,Allah jua yg memberi mudarat .
    > Allah yg memuliakan , allah jua yg menghinakan.
    > Surah Yasin Ayat 81. – INN-NAMAAA AMRUHUU IZAAA A-RAADA
    > SYAI-AN AY-YAQUULA LAHUU KUNN FAYAKUN
    > Sesungguhnya keadaan nya apabila Dia menghendaki sesuatu
    > hanyalah berkata kepadanya " Jadilah " maka
    > terjadilah ia.
    >
    >
    >
    > Saja nk suruh korang semua recall kes liwat thn 1998
    >
    > Kita melihat kes tuduhan, bkn tgk kes siapa.
    > diulangi sekali lg.. "KES TUDUHAN, bkn KES SIAPA"
    > oh! yeaa & BALASAN...
    > selebihnyo wallahuaklam.
    >
    >
    >
    > Individu2 yg terlibat dn apa nasib diorg skang ni:
    >
    > 1. Khalid Jafri - meninggal and sebelum meninggal siap kena
    > potong kaki.
    > 2.
    > Azizan (Drver) - walau pun jadi director kat beberapa
    > company tapi
    > sampai sekarang hidup dia macam macam malang berlaku. Anak
    > bini mati
    > accident sama macam kes Aziz Samsuddin
    > 3. Aziz Samsuddin - Anak bini mati accident and sekarang
    > siap kalah pilihanraya lagi.
    > 4. Mokhtar Abdullah (Peguam Negara) - Koma punya lah lama
    > sebelum mati.
    > 5.
    > Rahim Nor (IGP) - Kena stroke beberapa lama tapi masih
    > hidup. Dia
    > pernah pegi berubat hospital dan traditional. Bomoh tu
    > pernah kata
    > suruh dia minta maaf pada orang yang dia dah aniaya. Anwar
    > dah kata dia
    > dah maaf kan semua.
    > 6. Megat Junid - Kena cancer beberapa lama dan akhirnya
    > mati.
    > 7. Dr Ristina Majid - Kena stroke dan mati.
    > 8.
    > Umi Hafilda Ali - Lepas case tu dia bankrup dan dibuang
    > family kecuali
    > Azwan Ali saja yang boleh lagi berbaik dengan Umi Hafilda.
    > And then dia
    > jadi macam kurang siuman... duduk semula dengan mak dia dan
    > berubat.
    > Orang yang dituduh iaitu kakak ipar dia (Shamsidar) still
    > jadi bini
    > Azmin Ali... tak ada masalah apa pun walau pun difitnah
    > kata ada affair
    > dengan Anwar.
    > 9. Mahathir - boss!... lambat sikit mati... keh keh keh.
    > Mungkin dia diaibkan dulu sebelum mati. Dah nampak sikit
    > sikit. Allah
    > lebih mengetahui.
    >
    > Individu2 yg mebuka Akaun Baru bagi ke liwat tahun 2008
    >
    > 1) Musa Hassan - blum ada apa2 lagi ,juga individu yg
    > terlibat pd thn 1998 (baki bawa dr 1998)
    > 2) Gani Patail - blum ada apa2 lagi ,juga individu yg
    > terlibat pd thn 1998 (baki bw dr 1998)
    > 3) Sepol Jambu - baru bukak akaun.

    ReplyDelete
  3. ha ha ha statement jokes yg sedikit sebyk menenangkan pemikiran pemahaman politik orang mcm aku.. btw, it's tough brader..! Hantam Cukup²..!! Tak sabar nye rasa aku nak tgk apa akan jadi lepas PR ambik alih Putrajaya.. mesti mengelupur KJ dan sekutunya merebut² projek..

    ReplyDelete
  4. Ni orang bodoh yang buat...

    Dalam kempen pilihanraya mana boleh buat tulisan racist dan hentam peribadi... lepas tu tulis UMNO... nati kan salah dengan akta pilihanraya..

    Ni mesti kerja pembangkang... sahaja je nak tuduh UMNO/ BN.

    Bodohlah orang ni.. sekali tengok pun orang tahu dah....

    ReplyDelete
  5. kain rentang dengan kata-kata macam tu tak patut ada.macam dah hilang akal buat macam tu.bila ada orang buat macam tu macam tu,bukan setakat UMNO je yang orang bukan melayu tak suka,malah dengan orang melayu secara umum pun nanti mereka boleh jadi tak suka.

    seeloknya-eloknya kedua-dua,PR dan BN/UMNO,pantau-pantaulah penyokong mereka semampu yang boleh.

    jangan kerana nira setitik abis susu sebelanga.

    ReplyDelete
  6. Anonymous12:41 AM

    Anwar si pengkhianat bangsa Melayu dan Islam sekali lagi menghina dan memcerca bangsa Melayu sebagai bodoh. Sila baca artikel yang ditulis oleh RPK botak yang tiada otak dalam MalaysiaNoday mengenai kenyataan Anwar anak Ibrahim.

    Siapa sebenarnya bodoh? Yang pasti ialah Anwar Ibrahim kerana dia masuk UM dulu dengan hanya mendapat 1 prinsipal sahaja. Walaupun Anwar ini bodoh tetapi kerana hak keistimewaan Melayu, dia dapat juga masuk UM walaupun hanya dapat mengikuti kursus yang paling mudah di UM iaitu Pengajian Melayu. Walaupun mengikuti kursus yang mudah, kerana kebodohannya, Anwar tetap gagal pada tahun pertama.

    Sekali lagi kerana hak keistimewaan Melayu, Anwar diberi peluang untuk “repeat’ di UM. Tetapi, pada hari ini Anwar anak Ibrahim ini begitu lantang mempersoalkan hak keistimewaan Melayu yang pernah membantunya mendapatkan segulung ijazah yang sekadar “General Degree” iaitu ijazah paling rendah tarafnya kerana kebodohan Anwar. Jika tidak Anwar anak Ibrahim ini hanya seorang lepasan STPM sahaja. Manusia yang mungkin menjadi pemandu kereta taukeh-taukeh bukan Melayu.

    Jika dia tidak dapat masuk UM kerana hak keistimewaan Melayu, maka dia tidak dapat menjadi wakil pelajar dan dikenali ramai termasuk oleh Tun Mahathir yang mengangkatnya naik menjadi seorang pemimpin. Tetapi, hari ini kita melihat si tanggang bodoh bernama Anwar anak Ibrahim ini sanggup menghina dan mengkeji bangsa Melayu Islam semata-mata inginkan kuasa dunia.

    ReplyDelete
  7. Anonymous10:32 AM

    inilah hasil yang si semai oleh islam hahdari tajaan umno (baru) yang memang tak gunakan akal dalam bertindak melaksanakan sesuatu perkara, tidak meletakkan sesuatu pada tempat yang betul, bermakna sengaja melakukan kesalahan.

    1. memiliki ilmu yang baik dan melaksanakan kebaikan pahala dari Allah dan sanjungan dari makhluk Allah.
    2. memiliki ilmu yang baik tapi melakukan kerosakan/keburukan dosa yang dapat. Allah marah dan makhluk pun marah.
    3. tak berilmu tapi melakukan kebaikan Allah suka dan makhluk suka.
    4. tak berilmu serta melakukan keburukan/kerosakan hampir mustahil ada tapi itu tidak bimbang kepada makhluk Allah yang lain.
    5. tapi yang paling ramai ialah no.2, dari umno (baru).
    kalau nak selamat anak cucu dan keturunan kita semua jauhkan diri dari puak umno (baru) itu walaupun hrta bertimbun dan wang berjuta didepan mata.
    yang penting 'jaga diri dan ahli keluarga kamu dari azab api neraka Allah'.

    sekadar pesanan dari sumber Al-Quran oleh: dasuki_tmc

    ReplyDelete
  8. zul mamak9:11 PM

    hai......... tengok baner2 2, tertanya2 juga kawan d sini....
    selama ini ameno ni x penah minta bantuan cina & india ka..... myuskilllllllllllll

    ReplyDelete
  9. zzzzzzzzzzzzzzz............kambing...

    ReplyDelete
  10. zul mamak1:19 AM

    kambing.............. rindu la kat lawak selambe ko............

    lopeh ni kita kat ke pilihan raya kecil parlimen rembau lak ke.......

    din binjai 2 nak jd paklah ke dok zzzzzzzzzzzzz je.....hikhikhik

    ReplyDelete