Wednesday, August 20, 2008

Allah S.A.W...tuhan islam hadhari kah?




Saiful rujuk doanya kepada Allah S.A.W bukan Allah s.w.t ....? sila baca lanjut dengan klik

di atas ialah salinan imej email Saiful kepada kawan - kawannya yang diterima pada malam yang kononya dia buat laporan polis.

Ingat dia kata dia kena 9 kali dan kemudian bertukar 8 kali... maknanya dia yang berumur 23 tahun, tinggi, gagah (berdasarkan blognya dia belajar silat dan pernah menyertai kejohanan mempertahankan diri) yang sudah pasti jauh lebih kuat dari Anwar yang berumur 61 dan pernah menjalani pembedahan tulang belakang..... bagaimana agaknya Anwar mampu paksa dia sebanyak 9 atau 8 kali....

Bayangkan dia dipaksa kali pertama dan membantah kerana terpaksa tetapi pergi kerja lagi esoknya.... kemudian dipaksa kali kedua dan dia tetap pergi kerja lagi esoknya...ini berulang sebanyak 8 atau 9 kali......

ini ada beberapa gambar lagi menunjukkan bagaimana disiplinya petugas BN yang majoriti dari luar Permatang Pauh....


5 comments:

  1. Chegubard,
    kalaulah terjumpa dengan si saipool nie, tolonglah suruh di pi sekolah agama rakyat balik, nie nak kawin dah nie, takut mengucap pun tak tau ....

    Sapa xkenail orang BN, tang depa tv tak tunjuk, tang kita kalau boleh nak buat iklan lagi

    Rakan2
    Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
    bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

    ReplyDelete
  2. well,no wonder road accidents by rempits in malaysia reached high.

    i wonder whether actually are those rempits that waving BN's flag were actually human,or monkey who disguise as human?

    vote BN.vote rempit.vote for road accidents.hik hik!

    anyway,about that email,i don't know whether it's true or not.but i just received it from my friend,well,i don't know,judge yourself.it might be divine sign from Allah.who knows?Wallahualam.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum w.b.h. dan Salam hormat,

    Hamba percaya dengan sumpah Adinda Saiful. Kita kena percaya pada sumpah. Walau dengan sehelai rambut untuk dijadikan saksi.
    Sebelumnya Ahli Parliman dan Ahli Dewan Undangan pun bersumpah. Malah di Mahkamah Tinggi, Sivil dan Syariah pun sebelum perbicaraan mereka bersumpah.

    Adakah setiap SUMPAH mereka itu tulen disisi Allah S.W.T, Allahulambisawab. Hanya Allah dan Rasul mengetahui apa yang diistiharkan itu ketulenannya.

    Hamba tidak menyalahkan Adinda Saiful. Saudara Hamdan Taha menyatakan dengan jelas ketulusan adindanya itu.hamba tidak menafikan dan tidak mengiakannya...

    Hamba menyeru seluruh rakyat Malaysia yang mempertikaikan ketulusan sumpah 'ini' agar meminta Allah dan Rasul memberi petunjuk dengan jelas dan nyata. yang bersalah sudah pasti pada mereka yang mengaibkan si pelaku. Tugas kita sebagai Hamba Allah dan Umat Muhammad S.A.W hanya beribadat, mengajak kepada kebenaran dan mencegah daripada kemungkaran. Semoga Allah merestui kehidupan hamba dan sahabat2 sekelian didunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum w.b.h. dan Salam hormat,

    Hamba percaya dengan sumpah Adinda Saiful. Kita kena percaya pada sumpah. Walau dengan sehelai rambut untuk dijadikan saksi.
    Sebelumnya Ahli Parliman dan Ahli Dewan Undangan pun bersumpah. Malah di Mahkamah Tinggi, Sivil dan Syariah pun sebelum perbicaraan mereka bersumpah.

    Adakah setiap SUMPAH mereka itu tulen disisi Allah S.W.T, Allahulambisawab. Hanya Allah dan Rasul mengetahui apa yang diistiharkan itu ketulenannya.

    Hamba tidak menyalahkan Adinda Saiful. Saudara Hamdan Taha menyatakan dengan jelas ketulusan adindanya itu.hamba tidak menafikan dan tidak mengiakannya...

    Hamba menyeru seluruh rakyat Malaysia yang mempertikaikan ketulusan sumpah 'ini' agar meminta Allah dan Rasul memberi petunjuk dengan jelas dan nyata. yang bersalah sudah pasti pada mereka yang mengaibkan si pelaku. Tugas kita sebagai Hamba Allah dan Umat Muhammad S.A.W hanya beribadat, mengajak kepada kebenaran dan mencegah daripada kemungkaran. Semoga Allah merestui kehidupan hamba dan sahabat2 sekelian didunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:22 PM

    Rupaya si Saiful jambu liwat tu anak kepada Mumtaz Jaffar
    > bekas Top Sprinter Malaysia era 80-an dulu…
    >
    > Nak dijadikan cerita…Mumtaz si ibu kepada Sepol ni kawan
    > baik kepada Datin Rosmah tu….
    >
    > Anyway, yang benar pasti akan muncul….yang karut marut
    > dan menyesatkan
    > ni akan hancur…just wait n see la….
    >
    > Adios…
    > Pencinta kebenaran…amin
    >
    >
    >
    > Tn2 & Puan2 Yg mulia,
    >
    > Perlu di ingatkan, apa yg berlaku semuanya ketentuan Allah
    > SWT .
    > Allah yg memberi menafaat,Allah jua yg memberi mudarat .
    > Allah yg memuliakan , allah jua yg menghinakan.
    > Surah Yasin Ayat 81. – INN-NAMAAA AMRUHUU IZAAA A-RAADA
    > SYAI-AN AY-YAQUULA LAHUU KUNN FAYAKUN
    > Sesungguhnya keadaan nya apabila Dia menghendaki sesuatu
    > hanyalah berkata kepadanya " Jadilah " maka
    > terjadilah ia.
    >
    >
    >
    > Saja nk suruh korang semua recall kes liwat thn 1998
    >
    > Kita melihat kes tuduhan, bkn tgk kes siapa.
    > diulangi sekali lg.. "KES TUDUHAN, bkn KES SIAPA"
    > oh! yeaa & BALASAN...
    > selebihnyo wallahuaklam.
    >
    >
    >
    > Individu2 yg terlibat dn apa nasib diorg skang ni:
    >
    > 1. Khalid Jafri - meninggal and sebelum meninggal siap kena
    > potong kaki.
    > 2.
    > Azizan (Drver) - walau pun jadi director kat beberapa
    > company tapi
    > sampai sekarang hidup dia macam macam malang berlaku. Anak
    > bini mati
    > accident sama macam kes Aziz Samsuddin
    > 3. Aziz Samsuddin - Anak bini mati accident and sekarang
    > siap kalah pilihanraya lagi.
    > 4. Mokhtar Abdullah (Peguam Negara) - Koma punya lah lama
    > sebelum mati.
    > 5.
    > Rahim Nor (IGP) - Kena stroke beberapa lama tapi masih
    > hidup. Dia
    > pernah pegi berubat hospital dan traditional. Bomoh tu
    > pernah kata
    > suruh dia minta maaf pada orang yang dia dah aniaya. Anwar
    > dah kata dia
    > dah maaf kan semua.
    > 6. Megat Junid - Kena cancer beberapa lama dan akhirnya
    > mati.
    > 7. Dr Ristina Majid - Kena stroke dan mati.
    > 8.
    > Umi Hafilda Ali - Lepas case tu dia bankrup dan dibuang
    > family kecuali
    > Azwan Ali saja yang boleh lagi berbaik dengan Umi Hafilda.
    > And then dia
    > jadi macam kurang siuman... duduk semula dengan mak dia dan
    > berubat.
    > Orang yang dituduh iaitu kakak ipar dia (Shamsidar) still
    > jadi bini
    > Azmin Ali... tak ada masalah apa pun walau pun difitnah
    > kata ada affair
    > dengan Anwar.
    > 9. Mahathir - boss!... lambat sikit mati... keh keh keh.
    > Mungkin dia diaibkan dulu sebelum mati. Dah nampak sikit
    > sikit. Allah
    > lebih mengetahui.
    >
    > Individu2 yg mebuka Akaun Baru bagi ke liwat tahun 2008
    >
    > 1) Musa Hassan - blum ada apa2 lagi ,juga individu yg
    > terlibat pd thn 1998 (baki bawa dr 1998)
    > 2) Gani Patail - blum ada apa2 lagi ,juga individu yg
    > terlibat pd thn 1998 (baki bw dr 1998)
    > 3) Sepol Jambu - baru bukak akaun.

    ReplyDelete