Wednesday, August 03, 2011

Tempah bahan kempen untuk pilihanraya

Persiapan awal untuk pilihanraya untuk harga istimewa. Untuk tempahan bagi penghantaran kedua perlu tempah sebelum 16 Ogos dan akan sampai 20 September. setiap tempahan perlu deposit 50%.

klik imej diatas untuk lebih jelas

2 comments:

  1. Mohon maaf. Tumpang singgah sekejap untuk berita terbaek!

    Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

    Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi bersih yang konfirm tak skema (nak kata kool, poyo la pulak) “melawan atas jalan bukan hanya atas talian” + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

    Kalau korang berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

    http://diskopi.wordpress.com

    Korang boleh jugak download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook korang untuk publisiti yang lebih luas.

    Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan korang yang kat online mahu pun kat offline!

    Terima kaseh.

    ReplyDelete
  2. ada berita panas dalam suarapakatanrakyat.com

    ReplyDelete