Tuesday, August 17, 2010

Tahniah anak muda NS

Sekretariat Anak Muda Selamatkan Malaysia (SAKSAMA) telah berjaya melancarkan Kempen : JOM! Daftar UNDI ~ Selamatkan Malaysia. Sekretariat ini akan hadir di tengah masyarakat secara neutral tanpa berpaksikan parti politik (non partisan). Malaysia kini dlm keadaan gawat : Minyak naik, harga barang naik, inflasi meningkat & masalah sosial berleluasa. Jika mahu ubah, beri undi pada yang mampu buat perubahan, macamana nak undi? kena daftar undi dulu. Dan jika anda selesa dengan keaadaan di Malaysia sekarang, anda perlu kekalkan kerajaan yg memerintah sekarang. Bagaimana caranya? daftar undi dahulu. Pilihan ditangan anda!!...~ JOM! Daftar Undi : Selamatkan Malaysia..

Siapa beralamat dlm parlimen Rembau dan masih tak daftar sebagai pengundi boleh buat demikian dgn hubungi Yaser 0126794704.

3 comments:

 1. Anonymous9:17 PM

  Bila pula di kawasan tanjong malim? Ramai anak muda di sini belum daftar...katanya..takde masa...tolonglah buat satu kempen daftar undi di kawasan tanjong malim pada hujung minggu.
  Terima kasih.

  ReplyDelete
 2. Anonymous4:18 PM

  tahniah kepada anak-anak didik chegubard

  ReplyDelete
 3. WIRA DAMAI8:59 PM

  TAHNIAH SAKSAMA..

  Harap kita dapat bekerjasama mendaftarkan para pelajar Politeknik Port Dickson, Kolej UNITI Pasir Panjang & Kolej Jururawat Masyarakat PD.

  Salam..

  KAPT AN

  Facebook: WIRA DAMAI
  013-2514528

  ReplyDelete