Friday, August 13, 2010

Blogger Umno akan guna apa saja tanpa ketahui fakta

Anwar telah menyambut hari Jadinya sekali lagi di Mahkamah. Maka kesempatan ini tidak dilepaskan oleh bloggers pro Umno yang kebanyakannya berbayar sepenuhnya. Dalam satu laporan yang disiarkan kemudian dalam banyak blog kononya ada lelaki misteri beri bunga dan 'bercium' dengan Anwar depan mahkamah. Kononnya Wan Azizah yang melihat kejadian itu terkejut dan terus masam muka kerana marah.

Hahahaaa... satu 'spin' yang baik.... kalau siapa tak ada di tempat kejadian dan hanya membaca tentu terpedaya..... gambar yang dimaksudkan ialah gambar di atas itu.... kelihatan Hj Rusli Ibrahim, adik kandung Anwar menyambutnya di depan mahkamah dan memeluk Anwar.

Tak mengapa cuba lagi bloggers pro Umno....

update 19 Ogos : ada cubaan bloggers pro Umno serang guna gambar yang sama.... cuba tengok betul-betul gambar depan budak yang beri bunga dan gambar yang peluk yang diambil dari belakang.... seluar dan baju yang lain... cukup lemah cubaan mereka...

4 comments:

 1. Anonymous12:25 AM

  ha..ha..ha..rosli ibrahim???
  ye ke bad...sape spin..
  ko dah kantoi...ha..ha..ha..

  ReplyDelete
 2. bad simpson1:52 AM

  Spin bad jangan tak spin.Apasal gambar belakang aje kau berani letak?Gambar depan2 kau takut ke nak tempek?Sah2lah orang lain.Agak2lah kalau nak menipu bad.

  ReplyDelete
 3. Anonymous4:22 PM

  aku dah tengok link laman umno tu hahaha memang nampak lain budak bangi bunga dan gambar peluk tu memang berbeza sgt.... jenis warna seluar dll.... hahaha dah agak dah pro umno akan serang bard... sebab dia mula serang ezam dan serangan dia ezam tak terjawab

  ReplyDelete
 4. yang bagi bunga tuh dah dibayar oleh umngok lah, samdek...

  ReplyDelete