Monday, September 28, 2009

Sumbangan untuk PRK Bagan Pinang

KEADILAN Cabang Rembau bertanggungjawab untuk menggerakkan jentera kempen bagi Daerah Mengundi Bagan Pinang bagi Pilihanraya Kecil Bagan Pinang yang bakal menjelang dari 3 - 11 Oktober ini.

Perbagai program telah disusun.

Sehubungan dengan itu kami memohon jasa baik semua penyokong / dermawan untuk sama menyumbang sedikit bantuan kewangan bagi menampung kos kempen.

Sumbangan boleh disalurkan terus ke akaun Angkatan Muda keADILan Bahagian Rembau akaun Maybank no: 555126105482

Setelah bank in boleh sms ke 0123696474 (azizi) untuk makluman . Terima Kasih.

Terima kasih dan setinggi penghargaan kepada semua penyumbang dalam Program Jejak Fakir Keadilan Cabang Rembau. Seperti tahun - tahun lepas beberapa kawasan sekitar Rembau juga dilawati dan disampaikan bantuan sempena Ramadhan dan Syawal.

Tahun ini sumbangan dapat dipanjangkan kepada rakyat miskin di Bagan Pinang. Dua kali Konvoi Jejak Fakir berjaya diadakan di bagan Pinang dengan bantuan AMK Teluk Kemang.Sampaikan bantuan tanpa mengira politik, Cabang Rembau bersama AMK Teluk Kemang sampai kepada semua golongan yang memerlukan semampu mungkin tanpa mengira kaum. Ada rumah yang disinggahi jelas ada imej Bn tetapi mereka 'amat susah' tetap diziarahi.... menurut mereka 'imej' Bn itu diletakkan secara paksa oleh jiran Bn mereka....
Berbincang dengan orang kuat AMk Bagan Pinang, Sdr. Amir dan Sdr. Saufi
Wartawan akhbar sinar turut bersama dalam ziarah kali ini
Anak cacat ini dibesarkan oleh keluarga yang amat daif sekali dan keluarga ini tinggal betul - betul di sebelah rumah adik beradik Isa Samad. Kelihatan disamping ibu dan anak cacat tersebut ialah Azizi, setiausaha Cabang Rembau dan Amir, Ketua AMK Rembau

4 comments:

  1. Anonymous4:29 PM

    Semua sama.. BN & PR time nak pilihanraya je nampak batang idung.. Macam2 janji ditabur.. Itu lah.. ini lah.. tapi lepas pilihanraya.. semua ilang.. habuk pon tarak..

    ReplyDelete
  2. [E3] RPK Speaks His Mind - Pengalaman Semasa Dalam Kurungan ISA Pertama
    Latest Raja Petra Video With Bahasa Translation @ GoMalaysian.Blogspot.Com
    Video Terbaru Raja Petra Hanya @ GoMalaysian.Blogspot.Com

    Untuk Video Yang Lepas
    [E1] RPK Speaks His Mind - Surat Sumpah Altantuya
    http://gomalaysian.blogspot.com/2009/09/rpk-speaks-his-mind-altantuya-statutory.html

    [E2] RPK Speaks His Mind - Menghina Islam? Tolonglah!
    http://gomalaysian.blogspot.com/2009/09/episod-2-rpk-speaks-his-mind-menghina.html

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:47 PM

    aku pengikut blog ini....aku nak jawab PKR sama dgn Bn hanya turun menjelang pilihanraya....woi chegubard tu bukan menang tapi dia masih rasa terhutang dgn 20 ribu lebih yang undi dia dan dia tak henti buat kerja sejak dari 8 mac 2008...turun bawah bantu org bukan sebab pilihanraya...tapiu mana Kj pojaan org umno tu ...berselingkuh dlm kemewahan jerk turun pun siap wartawan dan escort...

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:57 AM

    kesian....nk mnipu konon ko pengikut blog ni...kalo btl ko follow blog ni,ko x kn ckp pkr rembau trn time pilihanraye jer...ksian....-mawardah-

    ReplyDelete