Tuesday, June 14, 2011

Tahniah YB Taufek, Pesuruhjaya PAS NS yang baru


Kesempatan ini che'GuBard ingin mengucapkan tahniah kepada YB Taufek A.Ghani (ADUN Paroi) merangkap YDP PAS Rembau kerana telah dinamakan sebagai Pesuruhjaya PAS N.Sembilan yang baru.

che'GuBard melihat lantikan ini sebagai positif dalam usaha PR NS berdepan dengan pilihanraya yang dijangka sudah dekat. Taufek secara peribadi dikenali sejak bersama dalam Seketeriat Pemuda BA sejak 1999 lagi. Percaya dan yakin lantikan ini kerana rekod Taufek selama ini yang bekerja dan membina akar umbi PAS tanpa mengenal penat lelah.

Mengangkat tokoh berimej muda seperti Taufek juga mampu membantu PR dalam menghadapi Bn. Sekurangnya PR NS punya Taufek dan Loke dua tokoh muda yang menerajui parti masing masing mampu menangkap imiginasi pengundi dengan harapan baru membawa perubahan ke Negeri Sembilan. Hubungan PR pasti akan tambah erat.

Di Rembau sudah tentu kami bangga kerana anak Rembau diangkat menjadi Pesuruhjaya PAS. Ini sudah tentu memperkukyuhkan lagi kekuatan PR di Rembau.

Kesempatan ini juga mengucapkan tahniah atas usaha selama ini sdr. Zulkifli bekas pesuruhjaya PAS yang tidak mengenal erti lelah dalam memperjuangkan rakyat.

1 comment:

  1. Anonymous10:33 AM

    tahniah mungkin masa tibanya tukar Datuk Kamarul yang slow dan susah nak bergaul dengan orang bawah... utk perhatian PKR dan Anwar Ibrahim ada beberapa orang dlm PKR NS yang jadi agen Umno untuk beli calon PKR dlm PRU 2008 dan 2004 kini semua dh duk besar...
    Ibrahim Yusof thn 2004 susun utk jual seat rantau bersama Nordin Ismail.... tahun 2008 pula dia jumpa chegubard, telefon amin kini adun ampangan untuk offer tak tanding dan dpt duit .... mujur semua teguh... semua depa ni cari makan dgn Umno tp now dh dapat kedudukan tinggi... nordin ismail pengarah p/raya negeri dan ibrahim yusof ketua penerangan negeri....
    .... mampos lah kawan PR kalau PKR terus mcm ni

    ReplyDelete