Wednesday, August 05, 2009

Ucapan dalam Majlis Memperingati Teoh Beng Hock

Ini ialah rakaman ucapan che'GuBard dalam Majlis Memperingati Teoh Beng Hock di Dewan Pay Fong, Melaka.




* ada sedikit kesalahan dalam ucapan di atas, berkenaan hasil Suruhanjaya Siasasatan Di Raja dalam kes Ketuk Ketampi di Balai Polis di dapati ia bukan perempuan warga China tetapi ia perempuan warga Malaysia berbangsa Melayu. Namun faktanya masih sama dari segi bila heboh dia warga China, Menteri Malaysia bergegeas meminta maaf tetapi bila sah dia warga Malaysia tiada permohonan maaf yang di dengar.

di bawah pula rakaman ketika che'GuBard menghantar dokumen rasuah menytambut kelahiran SPRM




dan berikut ialah rakaman video ketika Majlis mengistiharkan Kematian SPRM


15 comments:

  1. twinkies Seremban6:32 PM

    banyaklah kau punya tonggek Chegu bard

    kau tonggek banyak banyak kat Nuar tu tak guna,, kau tak jambu lah beb

    ReplyDelete
  2. Guys I am tired of hearign PAS people tellign me that Umno is unIslamic, read a very nicely written alternative viewpoint here..

    Umno's Islam is closer to the spirit of the Faith


    http://kitaanakmelayu.blogspot.com/2009/08/islam-cara-umno-lebih-berpandangan-jauh.html


    also ada news tentang Blogger Patriot tawan Selangor

    Noh Omar gave some pertinent reminders during the launch - got videos one

    http://kitaanakmelayu.blogspot.com/2009/08/selangor-lancarkan-program-blogger.html

    ReplyDelete
  3. sdr YB, yg kes ketuk ketampi 2 bukan org cina malaysia.. tetapi melayu malaysia!

    ReplyDelete
  4. Salam Tuan,
    saya tak tau nak komen di mana. pasal tu komen di sini saja.

    Jika benar, ada peniaga/ pekedai yang ingin menyaman Pendemo Mansuh ISA, sbg cth pekedai SOGO atau pekedai lain, kita melalui blog berpengaruh seperti blog tuan, dan blog2 serta salruan lain, kempen kasi boikot SOGO(atau pekedai lain yg saman) selama 1 bulan. Baru mereka(pekedai) sedar akan people power.

    ReplyDelete
  5. TokAyah11:44 AM

    Dei KULAN, Kalau you orang, sudah merosakkan orang punya perniagaan, orang mau tuntut ganti rugi you mau boikot pula orang berniaga? Ini otak apa lu pakai? Ini Pakatan dan otak GAngster yang mau ugut rakyat.Ada faham? Itu Cik gu Bad punya fitnah, itu ketuk ketampi orang melayu. Jangan nak kasi orang cina india marah BODOH!!!!!

    ReplyDelete
  6. Anonymous4:04 PM

    Chegu Bard,
    jaga2 juga dengan gunting dalam lipatan dalam PR. Saya masih tertanya2 kenapa YB Azmin mahukan exco Selangor dirombak? Adakah ada kene mengena dengan kongsi gelap? Adakah kumpulan kongsi gelap ini yg meragut nyawa TBH?

    saya masih tertanya-tanya ...

    ReplyDelete
  7. Anonymous4:56 PM

    butuh la lu...jahanam kan bangsa sendiri..

    ReplyDelete
  8. Anonymous10:29 PM

    Sengal tahap max.Nampak sangat tak peka isu semasa.Cina Malaysia itula inila.Ketuk ketampi tu orang Melayu islamla.Nice try.

    ReplyDelete
  9. Anonymous12:19 AM

    bai,yg kena ketuk ketampi tu prmpn MELAYU...
    ni lah beza ckp guna akal dan kepala lutut!

    ReplyDelete
  10. Anonymous12:19 PM

    Aslmkm Chegu Bard,

    JANGAN CAKAP IKUT SEDAP MULUT. U TUHAN KER YANG BOLEH TAHU SIAPA PEMBUNUH SEBENAR LANTAS MEMBUAT TUDUHAN.

    ReplyDelete
  11. Anonymous12:39 PM

    hei mangkuk ayun...lu ingat lu tu baguih sgt ke...dpt gaji rm13k sebulan...tak pdn dgn kelulusan...!!!! Lu tak dapt elaun ke bila lu punya pungkuk dibalun oleh anwar? Klu lu berani dan anak jantan...lu pegi ats mimbar masjid,cerita perkara sebenarnya...apa kes yg lu buat di korea???? Haram jadah punya melayu..tak sedar diri...Lu sudah rosak orang punya rezeki.buat demontrasi...last2 lu condem org yg nak saman lu plak...Puki mak hang!!!!!

    ReplyDelete
  12. Anonymous12:43 PM

    Ckgu bard...klu lu betoi2 jaga melayu dn islam..nape lu diam bila isu arak dijual di selangor? Nape lu diam bila DAP Babi haram jadah hina islam dan Melayu? Jgn2 lu ni bertopengkan islam / melayu kot? Sudah brpa byk arak yg masuk dlam kerongkong lu...sampai lu buta hati dan mata? Lu sudah tau lu punyai bos "kaki liwat" tp lu diam jer....atau lu hanya mau ckp bila lu punyai pungkuk dibalun oleh lu punya bos kot??? Haram jadah lu

    ReplyDelete
  13. Anonymous12:47 PM

    org beli saham arak...lu bising tp lu tunggang arak..nape diam????????? Hamprak lu...!!!! Org bkn melayu hina raja melayu...nape lu buat pekak lebih drpd badak????? Org mcm lu...baik mati o

    drpd: anak cucu sultan perak

    ReplyDelete
  14. Anonymous12:58 PM

    yg kau hina tu org melayu..yg kau maki tu polis melayu. Yg kau puja tu cian laknaktullah DAP selsema babi.Apa kau tak rasa malu ke hina saudara sebangsa dan seagama???? Apa kau rasa megah dan hero ke puja DAP? Kau kena ingat, ditakdir hangpa memerintah, polis yg kau hina inilah yg akan menjadi sahabat kau. Masa tu, kau bermati2an mempertahankan polis.Hamprak sungguh oirg mcm kau. Nape kecik2 tak mau mapus, dh besar menyusahkan orang

    ReplyDelete
  15. Anonymous4:47 PM

    mana pergi islam umno masa umno pecah masjid.... masa KJ serang jais sebab tangkap org kat kelab malam....?

    mana pergi melayu umno masa tanah org melayu diambil penduduk melayu dibelasah pertahan tanah...

    aku setuju ayat badrul jika ada istilah syuhada dalam pertahan demokrasi maka beng hock syuhada demokrasi apa masalah ayat tu ??? minta lah mufti perak komen hahahaaa

    KJ anti arak hahahaha ? betul ke ?

    DAP tak pernah rampas tanah org melayu tanah buah pala tanah india yg umno highligh tapi tanah melayu rembau umno tutup rampas

    ReplyDelete