Wednesday, August 19, 2009

Himpunan Aman : bantah pertemuan Menteri Umno jumpa Menteri IsraelJun lepas Datuk Ahmad Zahid Hamidi,Menteri Pertahanan Malaysia telah bertemu dengan Menteri Pertahan Israel yang porpular dengan motto One Israel ketika menjadi Perdana Menteri Israel, Ehud Barak.
Pertemuan ini telah dimanipulasi oleh media pro Zionis sebagai pengiktirafan Menteri Negara Islam kepada negara Israel Zionis laknatullah.

Zahid yang mulanya nafikan sebaliknya terpaksa mengaku pertemuan diadakan setelah pendedahan keratan media dari negara Israel diperolehi. Itupun kenyataan pengakuan hanya dikeluarkan oleh pegawai medianya Abd. Halim Abd. Majid. Zahid tidak meminta maaf kepada umat Islam seluruh dunia kerana pengkhianatanya. Dia juga mengkhianati usaha perjuangan seluruh dunia yang menolak kewujudan negara zionis Israel.
Ini sebenarnya bukanlah pelik. Sememangnya ramai pemimpin Umno yang punya kaitan dengan Israel, sama ada melalui kerajaan atau syarikat perniagaan.
Ayuh kita sama berhimpun Jumaat ini sebagai tanda solidariti kepada rakyat Palestin dan menentang penglibatan Menteri Umno dengan kepentingan Israel.

tarikh : 21 Ogos 2009 (Jumaat)


Masa : 2.00 petang (selepas solat Jumaat)


tempat : Masjid Tanah Liat, Bukit Mertajam.

datang ramai - ramai. Perhimpunan dianjurkan Unit Ehsan Malaysia dan Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM).

3 comments:

 1. Anonymous7:17 PM

  Menteri nya jumpa Yahudi semua orang dah tahu di Paris tu. Yang orang belum tahu dan ini kena tanya Zahid sendiri bahawa Panglima Tentera Udara yang juga berada di Paris di kelilingi oleh kontrektor ber joli sakan minum arak dan wine. Tak caya tanya Zahid sebab dia cari Panglima nya tapi tak jumpa.
  Hahahahhaa elok lah tu Menteri nya kelabu dasar negara dan Panglima nya ehmmmm yamseng brother. Lingkup lah pertahanan negara.

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:11 AM

  BALIK-BALIK KO NAK BUAT DEMO
  KO XDE KERJA LAIN KE JGN JADI BARUA ANWAR
  XDE FAEDAH PUN,
  JUMPA ORG YAHUDI PUN NAK JADI ISU BAK KATA
  TUAN GURU NIK AZIZ KESAYANGAN KO ORANG TU
  DI BUKAN FAHAM PUN PASAL ISLAM PASAL TU
  KITA NAK KENA BAGI FAHAM
  JGN JADI MANGKUK
  KITA BUKAN NAK BUAT SEDARA MCM SDR ANWAR
  NAK BUAT SEDARA DENGAN BARAT SAMAPI MERAYU MINTA
  TOLONG,
  JGN NAK KAFIR KAN ORANG
  IGT CHEGU KO PUN BELUM TENTU MASUK SYURGA
  JGN JADI KAN MASJID TEMPAT BUAT BENDA-BENDA HARAM
  MCM PERHIMPUNAN HARAM

  SALAM CHEGU

  ReplyDelete
 3. Anonymous5:19 PM

  maaf...perhimpunan haram??? mane ko tau halal haram??sbg manusia kene la perlu saling ingat mengingati.tp kalo hati dah dikelabukan dan otak dah dibekukan,buang mase jer nak tarbiah org mcm ko ni...ksian.... -mawardah rembau-

  ReplyDelete