Thursday, July 20, 2006

GOSIP - GOSIP PANAS !!!!!!!!!!

hehe....dah bosan cerita benda - benda yang serius....kali ini che'GuBard nak cerita benda releks sikit ....... gosip dari satu email yang masuk ke mail box badrul_angkatanmuda@yahoo.com

GOSIP 1.

email ini menyatakan yang Awie (Wings) kahwim satu lagi tapi kali ini di Siam. Gambar ini diambil oleh orang yang bersama dengan rombongan Awie...... tapi menjadi persoalan gak pertama adakah ini betul Awie atau pelanduk dua serupa.... kedua kalau Awie kenapa bernikah di Siam ? dan lagi satu awatlah mamat member yang ikut satu rombongan tu dedahkan gambar - gambar dia.............

Tapi persoalannya lagi satu dengan siapa ......pengirim email siap bagi gambar sarung cincin ......betul atau tidak belum lah dapat dipastikan tetapi menurut pengirim email tersebut Awie talh bertemu jodohnya dengan adik kepada dramatis terkenal Haliza Misbun....


Walaupun apa pun juga kita kena menghormati hak peribadi Awie sebagai insan normal..... dia buat pun cara elok (cuma mungkin tak kena dengan undang - undang negara tapi bab hukum dah lepas....) Jadi kita doakan semoga Awie berbahagia cuma sebagai peminat agak terkilan sebab tahu pun lepas dua tiga bulan berlalu. Di bawah ini diperturunkan gambar Awie bersama isteri barunya ....... (banner belakang tu siap tulis siam lagi heheheee)update : tiba tiba pula banyak email mengenai gosip dunia artis diterima ...terbaru che'GuBard telah mendapat email yang merupakan gambar - gambar Siti Nurhaliza dengan bakal anak - anak tirinya.......tetapi ia bukan gambar biasa ..........che'GuBard sedang memikirkan kemungkinan untuk menyiarkan gambar - gamabr tersebut.......dan jika di siarkan memerlukan sedikit 'editing' untuk tidak menjadikan blog ini berskala 18 sx...............sikh ! ghalit pulak cerita dunia artis ni erk......

1 comment:

  1. chegu...pasai gosip ct norhaliza, dlm agendadaily ada penerangan atau kisah sebenar mengenai gambar2 kontroversi bakal anak2 tiri dia tu...

    ReplyDelete