Friday, February 25, 2011

Jadual 25 Febuari 2011 di Pulau Pinang

(gambar ketika berceramah di Bota, Parit semalam)

Salam Jumaat,

Malam ini che'GuBard akan menyerang dua kawasan di Pulau Pinang masing-masing satu di dalam pulau (Sg Ara Bayan Baru) dan satu lagi di tanah besar (Dewan Melenium Kepala Batas). Sebelum petangnya di Balik Pulau.

Antara isu penting 'wajib tonton & sebar' yang akan disampaikan dalam pidato che'GuBard malam ini adalah mengenai kronologi terbaru perjalanan mahkamah kanggaroo kes liwat 'bluetooth' DSAI-Saifool. Berbekalkan laporan asal perubatan, che'GuBard akan menerangkan serba sedikit kupasan-kupasan penting isu yang wajar difikirkan dan diketahui oleh rakyat di sebalik ops Fitnah2.

Ketakukan Melayu hilang kuasa juga akan diperjelaskan.

Turut mengiringi che'GuBard di atas rostrum pentas malam ini ialah Ust Azmi di Sungai Ara Bayan Baru manakala di Dewan Milenium Kepala Batas bersama YB Syed Azman.

Oleh kerana kedudukan 2 tempat ceramah yang agak berjauhan yang memakan masa hampir 1 jam perjalanan, che'GuBard akan berucap lebih awal di Sg Ara sekitar jam 9.30 malam dan akan berkejar ke Kepala Batas untuk ceramah penutup sekitar jam 11 mlm.

Saudara dan saudari yang berada Pulau Pinang samada di sebelah seberang atau di sebalik pulau dijemput untuk meluangkan masa dalam kedua program malam ini. Ambil lah peluang untuk bersama memeriahkan suasana sambil berilmu, sementara esok adalah hari cuti. Penyokong UMNO yang sudah bosan dan jemu dengan kebejatan terlampau juga dijemput.

Pesan che'GuBard untuk sesiapa yang bakal hadir supaya menyediakan pen dan kertas (alat rakaman lebih baik) agar menjadi agen penyebar kebenaran kepada mereka-mereka yang tidak turun ke laman ceramah. Kita juga boleh berperanan dalam perjuangan ini walaupun sekecil sebagai pengundi.

Di bawah adalah maklumat tentang kedua-dua program malam ini termasuklah nombor kontak untuk dihubungi sekiranya ada pertanyaan mengenai tempat ceramah.

Sepetang bersama che'GuBard
25 Feb 2011, 4.45 petang
Halaman Pej. JKKK Pondok Upeh,
Balik Pulau, P.Pinang
(pertanyaan 0134359600)

Ceramah Umum
25 Feb 2011, 9.30 mlm
Sg. Ara, Bayan Baru
(pertanyaan 0174787013)

Ceramah Umum
sempena Karnival P.Pinang Harmoni
25 Feb 2011, 11.00 mlm
Dewan Milineum Kepala batas
(pertanyaan 0134145663)

petikan dari http://edyesdotcom.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment