Saturday, July 08, 2006

Gwangju City, cheGuBard datang !!!


Greetings!
Congratulations!


The Education Committee of The May 18 Memorial Foundation has accepted your application for Gwangju Asian Human Rights Folk School 2006 that will be held from 4th to 30st September 2006 in Gwangju City, Korea Republic.

We are very happy to welcome you as participants for the Gwangju Asian Human Rights Folk School 2006.

In our next communication we will send you the official invitation letter for you to use when you apply for visa.

If you have other clarifications and questions regarding this matter,please feel free to contact us.

Our good wishes,
--
Chanho Kim
Director International Cooperation Team
Email: surnadal@hanmail.net
Mobile: +82 10 4462 6650

Addresses:
The May 18 Memorial Foundation
5.18 Memorial Culture Hall
Seo-Gu, Sangmudong 1268
Postcode 502-260
Gwangju, Republic of Korea
Phone: +82 62 456 0518
Fax. +82 62 456 0519
Email: may18interns@gmail.com
Website : www.518.org
Blog: 518solidarity.blogspot.com
518interns.blogspot.com
518folkschool.blogspot.com

5 comments:

  1. tahniah buatmu bard,
    aku harap kau dapat teruskan cita-cita kau yang tinggi.aku sentiasa menyokong kau.

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:40 AM

    ermmmm...yeela, cita2 orang tak boleh kito nak halang..ini pun preparation sblm ke tahap lebih tinggi...tapi maybe byk program akan t'tunda...apa pun teruskan perjuangan...n congratulation..kok buleh bwkla md nor skali...biar dia jadik berani sikit....

    ReplyDelete
  3. aku takut bukan jadi lagi berani, lagi penakut lagi adalah sebab kena sergah dek polis korea.

    ReplyDelete
  4. Anonymous3:11 PM

    sudah sudah le tu Md Nor nie dijadikan tajuk perbincangan........

    Nantikan cheGubard esok akan masukkan cerita apa yg berlaku masa mlm tengok bola tu !

    erm Uik en Azizi mano gambar2 tu email la woi!!!!! kalau nak simpan sendiri baik tak yah tangkap...

    Amir kau tulis le citerita dulu versi hang 'memori tengok final bola ' heeee

    ReplyDelete
  5. aku dah siapkan cuma nak masukkan ke dalan blog je dan nantikan kemunculan seorang yang dikatakan hardcore di telok kemang tapi sebenarnya penakut ya amat.

    ReplyDelete