Monday, December 23, 2013

TAIB MAHMUD Mungkir Janji ! - Siapa sebenarnya Penipu & Pembohong?

27 - 28 Disember Solidariti Anak Muda Malaysia akan berada di Baram dan Miri untuk bersama dalam program kami ikuti page rasmi dan www.anakmudamalaysia.com atau boleh terus berhubung dengan Ray Thomas Samm Zulhaidah Suboh dan 29 - 30 Disember SAMM akan berada di Kuching untuk mengikuti program bersama sila berhubung dengan Azan Akma Zie Nziey
Clarification dari AMK Sarawak, oleh Timbalan AMK Sarawak, saudari Zulhaidah Suboh

Saya Selaku Tim. Ketua AMK Sarawak ingin memberitahu bahawa PKR tidak terlibat demo depan rumah Taib. Di minta Kt. Setiausaha Politik Ketua Menteri Abdullah Saidol harus menyelidik secara terperinci sebelum memberi kenyataan. Tiada perbincangan dan perancangan berkaitan demo antara PKR dan individu yg bernama Che'gu Bard yg di sebut oleh Abdullah Saidol. Jika ada sekali pun rakyat pro PKR yg terlibat, ini bukan wakil drpd parti itu. Kehadiran mereka atas kapasiti individu dan aktivis semata mata. Lupakh pimpinan BN Sarawak bahawa Taib sendiri pernah mengumumkan beliau akn berundur sbg Ketua Menteri Sarawak semasa beberapa kali PRN Sarawak? Siapa sebenarny Penipu & Pembohong?
PKR tidak pernah mengamalkan budaya politik kasar dan biadap spt kenyataan ADUN Semop. PKR merupakan sebuah Parti yg byk memberi kesedaran dan membuka mata rakyat Sarawak ttng sistem bobrok yg dilaksanakan oleh BN selama ini terutamany di Sarawak. Inilah yg menjadi ketakutan pemimpin BN.Kt. Pemuda PBB Neg. Srwk pula menyarankan supaya demontrasi dpn kediaman DS Anwar Ibrahim yg nyata bercakap bohong dan memburukkn imej Malaysia. Adakah Fazillah tdk tahu atau pura pura tdk tahu sepanjang Msia diterajui oleh PM Najib byk rekod buruk yg dcatatkan oleh Najib dr segi ekonomi, rasuah, campur tangan dlm jabatan kerajaan, sistem kehakiman dan byk lagi. Imej Malaysia tercalar bukan krn PKR tp sah dan nyata oleh BN dan ini menyebabkan sokongan BN kian pudar dan rakyat semakin muak dgn janji2 manis semasa pilihanraya tapi gagal dikotakan dan dilaksana dgn rasional. Apalah takut sgt dgn che'GuBard Samm] sorg ank Rembau sekampung dgn Rosmah. Takut lah dgn ank2 Sarawak yg bakal Bangkit & Lawan kamu. Seorg che'GuBard Samm di sekat, ribuan ank Sarawak yg Lawan. Berapa imbuhan yg bakal diterima oleh barua BN dlm mempertahankan Taib sepanjang hayat beliau?? BN dan Fitnah tdk dpt dipisahkan.Clarification dari AMK Sarawak, oleh Timbalan AMK Sarawak, Zulhaidah Suboh

Saya Selaku Timbalan Ketua AMK Sarawak ingin memberitahu bahawa PKR tidak terlibat demo depan rumah Taib. 

Di minta Setiausaha Politik Ketua Menteri Abdullah Saidol harus menyelidik secara terperinci sebelum memberi kenyataan. 

Tiada perbincangan dan perancangan berkaitan demo antara PKR dan individu yg bernama che'GuBard yang di sebut oleh Abdullah Saidol. 

Jika ada sekali pun rakyat pro PKR yg terlibat, ini bukan wakil daripada parti itu. 

Kehadiran mereka atas kapasiti individu dan aktivis semata mata. Lupakah pimpinan BN Sarawak bahawa Taib sendiri pernah mengumumkan beliau akan berundur sebagai Ketua Menteri Sarawak semasa beberapa kali PRN Sarawak? 

Siapa sebenarny Penipu, Pembohong?

PKR tidak pernah mengamalkan budaya politik kasar dan biadap seperti kenyataan ADUN Semop. 


PKR merupakan sebuah Parti yg banyak memberi kesedaran dan membuka mata rakyat Sarawak tentang sistem bobrok yg dilaksanakan oleh BN selama ini terutamanya di Sarawak. 

Inilah yg menjadi ketakutan pemimpin BN. Ketua Pemuda PBB  pula menyarankan supaya demontrasi depan kediaman  Anwar Ibrahim yang nyata bercakap bohong dan memburukkn imej Malaysia. 

Adakah Fazillah tidak tahu atau pura pura tidak tahu sepanjang Malaysia diterajui oleh Najib banyak rekod buruk yg dicatatkan oleh Najib dr segi ekonomi, rasuah, campur tangan dlm jabatan kerajaan, sistem kehakiman dan banyak lagi. 

Imej Malaysia tercalar bukan kerana PKR tetapi sah dan nyata oleh BN dan ini menyebabkan sokongan Bn kian pudar dan rakyat semakin muak dgn janji-janji manis semasa pilihanraya tapi gagal dikotakan dan dilaksana dgn rasional. 

Apalah takut sgt dgn che'GuBard seorang anak Rembau sekampung dgn Rosmah. Takut lah dgn anak-anak Sarawak yg bakal Bangkit dan Lawan kamu. 

Seorang che'GuBard di sekat, ribuan anak Sarawak yg Lawan. Berapa imbuhan yg bakal diterima oleh barua Bn dlm mempertahankan Taib sepanjang hayat beliau??
--------------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment