Monday, May 20, 2013

Video : turun ke jalan untuk selamatkan demokrasi yang dicuri


 kami memerlukan sumbangan anda semua klik sini untuk menyumbang kepada SAMM

10 comments:

 1. Anonymous10:20 AM

  Chegu Bard, terimalah kekalahan dengan hati yang terbuka. Walaupun kononnya dengan penipuan, tapi itu semua kehendak Allah. Jika Allah berkehendakkan PR menang, walau bagaimana tipu sekalipun PR tetap akan menang. Kun Fayakun.
  Sebelum PRU, dah byk solat hajat memohon dari Allah. Jadi terimalah qada dan qadar. Redhalah dengan ketentuan Allah. InsyaLlah jika panjang umur, PRU 14 nanti berjuang semula dan mohonlah restu dari Allah. Sebagai umat Islam kita wajib percaya akan ketentuannya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. bangkit dan menentang penipuan adalah juga ketentuan Allah....bukankah gitu....

   Delete
 2. Anonymous12:55 PM

  kita disuruh redha atau terima bila kita tidak ditipu dan difitnah..tapi jika kamu ditipu,harta kamu dicuri,isteri kamu dilarikan orang,adakah kita kena redha juga???maka bacul dan dayus lah kita untuk jadi umat muhammad dimuka bumi ini!!!!!ayuh lawan ttp lawan sampai menang!!!

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:39 PM

  KITA KENA BUAT PERHINPUNAN AMAN DIDEPAN BUKIT AMAN BUKAN DIAMCORD TUKAR TEMPAT TEMPAT

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:32 PM

  KALAU PERLAWANAN BOLA PUN PENYOKONG BOLEH MARAH JIKA PENGADIL BERAT SEBELAH INIKAN PULA PILIHANRAYA YANG BAKAL MENENTUKAN TERTUBUHNYA SESEBUAH KERAJAAN.
  PENIPUAN SEPERTI JUGA RASUAH SAMA-SAMA HINA
  KEMENANGAN YANG PALSU!

  ReplyDelete
 5. Anonymous10:07 PM

  DAH BANYAK CONTOH KITA TENGOK.
  ALLAH MEMANG IZINKAN YG MENIPU MENANG.
  AKHIRNYA MEREKA AKAN KECUNDANG DGN AMAT HINA.
  IN SYA ALLAH ..
  ALLAHUAKBAR..

  ReplyDelete
 6. oh ya.
  "DAH BANYAK CONTOH KITA TENGOK.
  ALLAH MEMANG IZINKAN YG MENIPU MENANG.
  AKHIRNYA MEREKA AKAN KECUNDANG DGN AMAT HINA.
  IN SYA ALLAH"..kT sipembaca di atas ...
  adakah ini termasuk pihak pihak yang MENANG...seperti nurul izzah , anwar ibrahim, lim kit siang, lim guan eng, abduh nik aziz....dll.

  Kalau yang menipu, menang dalam satu proses dan waktu yang sama, maka kenalah ditujukan kepada individu-individu tersebut.

  Betul?

  ReplyDelete
 7. Anonymous7:43 PM

  AKU BALIK UNDI.. CUCI JARI DAKWAT KEKAL HILANG..SAH..RAKYAT MALAYSIA HABISS KENA KENCINGGGG...BAU KENCING SATU MALAYSIA ADA BAU...

  ReplyDelete
 8. Anonymous10:17 AM

  BANGKIT BANGKIT BANGKIT MACAM LIBYA-REFORMASI SUDAH HABIS ZAMAN NYA .KENA ADAKAN UPGRADE.DARI REFORMASI KEPADA REVOLUSI.BUATLAH BRAPA KALI PILIHANRAYA ATAUPUN PILIHARAYA SEMULA SEMUA BN AKAN TIPU-BUATLAH REFORMASI MACAMANA PUN AKAN GAAGAL JADI TUKAR KEPADA REVOLUSI LAGI BAIK.KITA HAPUSKAN BN SEMUA.MEREKA BN INI TELAH MENGKHIANAT NEGARA DAN RAKYAT.JADI RAKYAT HARUS BANGKIT TANGKAP MENTERI INI SEMUA DAN GANTUNG MEREKA DIDATARAN MERDEKA TERMASUK MAMAK LAKHANATULLAH MATAN

  ReplyDelete
 9. Anonymous2:39 PM

  Selagi spr, sprm, kdn dan tentera d bawah menteri bn, usah mimpi pr nk menang pru krn tidak akn berlaku pru yg bersih..ini kenyataan..

  ReplyDelete