Friday, April 11, 2008

Bagaimana nak pergi ke Kelab Sultan Sulaiman

Ramai yang telefon, sms atau email cheGuBard untuk tahu bagaimana nak ke tapak program 14 April ini. Di atas ialah peta Kelab Sultan Sulaiman. sila klik peta untuk imej lebih jelas.

Walaubagaimanapun untuk mengelakan kesesakan, rakyat diminta menggunakan pengangkutan awam malam tersebut. Bagi pengguna LRT boleh menggunakan stesen Kampung Baru dan berjalan ke arah 'Nasi Lemak Antarabangsa', sebelum melintasi jalan untuk ke KSS. Jarak berjalan kaki kira kira 250 meter.

Bagi pengguna Monorel sila gunakan stesen Jalan Sultan Ismail (berhampiran Concorde Hotel) berjalan ke arah Kg. Baru - Hotel Renaissance. Jarak berjalan kaki kira 350 meter.

Dari Negeri Sembilan disediakan bas (oleh keADILan Rembau) dengan tambang berpatutan sila hubungi 0123696474 NorAzizi Aziz. Untuk bahagian lain sila berhubung keADILan bahagian tersebut.

Penganjur juga meminta maaf kepada semua peniaga kerana tidak akan ada peniaga yang dibenarkan berniaga di dalam kawasan KSS.

1 comment:

  1. Cekgu Bard,
    I'm the owner of Lot 519, an empty lot situated next to another empty lot at the corner of Jalan Dato A Razak behind the Club. You may allow the "peniaga kecil" to use it free of charge for the night. The plot is 5,000 sq ft, but "semak" sedikit. Kalau boleh minta mereka bersihkan kiranya kotor nanti. You may contact me at 017-2676422

    ReplyDelete