Thursday, May 14, 2015

Koop SAMM Berhad diiktiraf Authorised Brand Center (ABC) BESTMobile

Alhamdulillah Koop SAMM Berhad melangkah setapak dengan menceburi bidang telekomunikasi dengan menjadi Authorised Brand Center (ABC) BestMobile.

Pernah dengar TONE Excel sebelum ini ? Ya sebelum ini saya dan teman - teman juga bersama TONE Excel tetapi apabila dilancarkan BEST Mobile kami memutuskan untuk bersama BEST Mobile kerana banyak kelebihannya. Sila klik sini untuk mengetahui mengenai BEST Mobile.

Persoalanya sekarang bertahun anda menggunakan sim kad yang anda ada kini , apa yang anda dapat selain membayar bil yang semakin meningkat. Maka ayuh bersama saya dan Koop SAMM Berhad bertukar kepada BEST Mobile.

Dengan kadar internet dan telefon yang lebih murah anda membina pendapatan pasif yang menguntungkan.

T.Kasih kepada syarikat BEST Mobile Berhad kerana sudi mengiktiraf Koop SAMM Berhad selaku ABC yang awal.

Perancangan kami ialah mencari 30 penyelaras dibawah Koop SAMM Berhad dan kemudian dibawah 30 penyelaras tersebut akan ada 5 ke 10 agen setiap negeri. Status sekarang ialah kita sudah ada 26 Penyelaras dan hanya ada beberapa kekosongan agen setiap negeri. Maka anda perlu pantas untuk mendaftar.

Kemudian melalui rangkaian SAMM akan diiklankan dan diperkenalkan semua agen diperingkat negeri, siapa yang nak menyertai BEST Mobile melalui ABC Koop SAMM Berhad kami akan masukkan terus bawah agen negeri - negeri tersebut.

Langkah seterusnya satu road show seluruh pelosok negara akan dibuat bermula dari bulan Jun, bersama cheGuBard sendiri dan turut disertai beberapa aktivis gerakan yang ada pengikut. Roadshow ini akan dipromosikan semaksima mungkin. Semua yang datang dalam siri roadshow penerangan BEST Mobile ini tidakakan masuk dibawah Koop SAMM Berhad tetapi akan dimasukkan dibawah tajaan agen di negeri - negeri tersebut.

Apa tunggu lagi ? Hanya gunakan handphone anda seperti biasa (ttp sebelum itu bertukar ke simkad BESTMobile). Cuma untuk duduk dalam rangkaian yangbakal menjadi terbesar ini anda perlu awal dan cepat.

Ikuti langkah dibawah :


  1. Harga sim kad anda ialah RM 49 sahaja. Maka sila bank in RM49 (simkad) + RM5 (Pos laju) = RM54 sahaja ke akaun Solidariti Anak Muda 555041113224 (Maybank)
  2. Email bukti pembayaran serta nama penuh, kad pengenalan dan alamat penuh ke cheGuBard@gmail.com atau sms/whats app ke 01138074876 / 0126937908
  3. Dalam masa 3 ke 5 hari bekerja anda akan dapat simkad anda yang sedia diaktifkan dan anda akan dimasukkan dalam whats app group agen BM SAMM dan kita akan bergerak bersama dari situ untuk membina rangkaian terbesar.
Apa tunggu lagi peluang terhad ! ayuh bergabung.

No comments:

Post a Comment